Presentació "Virtual Touch, Proposta d'Entorns Virtuals d'Aprenentatge" – Jornada Gamificació ICE – UAB

Presentació del projecte "Virtual Touch, la màquina del temps", una proposta d'entorns Virtuals d'Aprenentatge a la "Jornada de Gamificació des d el'aula: experiències, propostes i realitats", organitzat per l'ICE de la UAB. 

La presentació, conduïda per la Maria José Lasala, coordinadora de Virtual Touch, i amb el suport del Jaume Bartolí i Anna Casamitjana, participants també en el projecte EduHack de mSchools (2016-17) on es va elaborar el projecte: la màquina del Temps. va tenir lloc en dues franges de tallers de la jornada. 

 


Virtual Craft (OpenSim) a Eminent (Expert Miting in Education Networking)

Els dies 15, 16 i 17 de novembre va tenir lloc a Brussel·les la Conferència EMINENT, presentació d'experiències i projectes de la xarxa educativa per part de la Maria José Lasala, professora de l'Institut Narcís Oller, en representació del grup de Treball de l'EduHack de mSchools de l'Edició del curs 2016-17 dels projectes de secundària, va presentar, junt amb en Xavier Alamán, professor de la Universitat Autònoma de Madrid i, ambdós, coordinadors del projecte Virtual Touch, Virtual Craft. 

 

Mª José Lasala Bello

. Virtual Touch 3D/Tangibles 

https://virtualtouch2.wordpress.com 

https://plus.google.com/u/0/collection/g-9ux

. Projectes amb Espurn@ + Espurnik

http://projectes.espurnaice.uab.cat/

https://www.youtube.com/watch?v=x4fy3_t5K0Y 

. Aula d'acollida

http://aulaacollidacunit.blogspot.com