REALITAT VIRTUAL

mSchools EduHack – La màquina del temps (aules reals en mons virtuals) (OpenSim Virtual Touch)

logo Virtual Touch 2El taller mSchools Edu_Hack“, organitzat per Mobile World Capital Barcelona, és un taller de cocreació a gran escala dirigit a docents, amb l’objectiu d’identificar i desenvolupar, de forma col·laborativa, experiències innovadores a l’aula per a tots els nivells educatius.

L’institut Narcís Oller va participar el curs 2017-18  en l’EduHack de mSchools mitjançant un projecte de Realitat Virtual en entorns educatius en 3D: aules reals en móns virtuals: “La màquina del temps“.

Web:  https://sites.google.com/a/xtec.cat/virtualtouch2

 

la màquina del temps 

logo Edu_Hack 

logo mSchools


Presentació “Virtual Touch, Proposta d’Entorns Virtuals d’Aprenentatge” – Jornada Gamificació ICE – UAB

Presentació del projecte “Virtual Touch, la màquina del temps”, una proposta d’entorns Virtuals d’Aprenentatge a la “Jornada de Gamificació des d el’aula: experiències, propostes i realitats“, organitzat per l’ICE de la UAB. 

La presentació, conduïda per la Maria José Lasala, coordinadora de Virtual Touch, i amb el suport del Jaume Bartolí i Anna Casamitjana, participants també en el projecte EduHack de mSchools (2016-17) on es va elaborar el projecte: la màquina del Temps. va tenir lloc en dues franges de tallers de la jornada. 

 


Virtual Craft (OpenSim) a Eminent (Expert Miting in Education Networking)

Els dies 15, 16 i 17 de novembre va tenir lloc a Brusel·les la Conferència EMINENT, presentació d’experiències i projectes de la xarxa educativa per part de la Maria José Lasala, professora de l’Institut Narcís Oller, en representació del grup de Treball de l’EduHack de mSchools de l’Edició del curs 2016-17 dels projectes de secundària, va presentar, junt amb en Xavier Alamán, professor de la Universitat Autònoma de Madrid i, ambdós, coordinadors del projecte Virtual Touch, Virtual Craft. 

 

Mª José Lasala Bello

. Virtual Touch 3D/Tangibles 

https://virtualtouch2.wordpress.com 

https://plus.google.com/u/0/collection/g-9ux

. Projectes amb Espurn@ + Espurnik

http://projectes.espurnaice.uab.cat/

https://www.youtube.com/watch?v=x4fy3_t5K0Y 

. Aula d’acollida

http://aulaacollidacunit.blogspot.com 


Experimentació amb dispositius de RV / 360º

Exposat també dins l’apartat de Geolocalització i Imatges 360º, estem experimentant amb diferents activitats de Realitat Virtual a l’aula amb ulleres del tipus Google Cardboard o Ulleres de RV.

StreetView i Visió 360º (Ulleres RV)

 

Imatge 360º – Parc Barrau (Valls) (Jaume Bartolí, 5 d’abril de 2017)

Imatge 360º – Mas Miquel (Valls) (Jaume Bartolí, 5 d’abril de 2017)

Imatge 360º – Pati dels Tarongers – Claustre Sant Francesc (PIUS Hospital de Valls) (Anna Casamitjana, 5 d’abril de 2017)