World Mobile City Project

L'Institut participa des del curs 2015-16 en les activitats de geolocalització proposades pel  World Mobile City Project : un projecte de geolocalització / georeferenciació que té lloc simultàniament a diferents ciutats de Catalunya i País Valencià (Alcoi, Barcelona, Camp de Morvedre, Castelló, Elx, Igualada, Manresa, Tarragona i València) basat en l'ús d'eines multimèdia i dispositius mòbils per tal de saber-se moure per les ciutats i fer ús d'aplicacions mòbils desenvolupant així competències socials, digitals i d'interacció amb el món físic. 

(+info / WMCProject / Tarraconada)

WMCP+

L'activitat WMCP+ (World Mobile City Project Plus) és una activitat complementària del World Mobile City Project que realitzem a les ciutats on participem o hem participat (Barcelona, Tarragona, Valls). No es tracta pròpiament de l'activitat completa, sinó d'un petit tast del que es fa en les jornades #WMCP.

L'objectiu principal, sobretot, consisteix en saber orientar-se per la ciutat i fer ús de diferents aplicacions mòbils de geolocalització, codis QR, tractament d'imatge, etc. i descobrir altres usos i possibilitats de les xarxes socials.

* Descripció de l'activitat

Cada grup tindrà diverses targetes (segons indicacions del professorat).

  • Tasca Inicial: Geolocalització del punt d'interès mitjançant la lectura del codi QR de la part posterior de les targetes.
  • Tasca 1: Creació d'un vídeo, una foto, collage o tractament d'imatge mitjançant filtres del punt d'interès.
  • Tasca 2: Divulgació de l'activitat a les xarxes socials (Instagram): publicar la tasca multimèdia realitzada a Instagram amb l'etiqueta #InsNarcisOller utilitzant els vostres comptes propis, si són públics, o el compte @insnarcisolleralumnes . Si teniu compte de Twitter també podeu fer-ho fent ús de l'etiqueta #InsNarcisOller.

Part posterior de les targetes amb l'identificador de coordenades (QR)

* Apps

  Aplicació  Utilitat         
QR Code   Lector de Codis QR   QR Code (Android) QR Code (iTunes)
QR Droid Lector de Codis QR QR Droid (Android)  
  Google Maps   Geolocalització Google Maps (Android) Google Maps (iTunes)
Instagram Xarxes Socials Instagram (Android) Instagram (iTunes)
Layout Collages   Layout from Instagram (Android)    Layout from Instagram (iTunes)  
  • Apps Opcionals:

Prisma (filtres)
Sketch Guru (tractament imatges i filtres)