REALITAT AUGMENTADA (RA / AR+)

La REALITAT AUGMENTADA és el terme que s'utilitza en relació a les Tecnologies de la Informació i Comunicació per analitzar o avaluar de manera directa o indirecta l'entorn que ens envolta, combinant elements virtuals amb la realitat i proporcionant més informació. Això s'aconsegueix a partir de dispositius o reconeixement d'objectes que afegeixen informació virtual a la informació física existent (RA a la Wikipèdia)

El professor Josep Lluís Alzamora és un dels pioners de l’institut en fer ús de la Realitat Augmentada a les seves classes de Visual i Plàstica. Aquí en teniu una mostra. Professors del centre participem en tallers de formació interna i externa per formar-nos en el tema. 

 

TAC-ART (2017)

Animacions amb BLENDER

Tarraconada (2017)

El dia 16 de febrer un grup d’alumnes i professors de la comissió TAC del nostre centre van gaudir amb l’activitat ludicoformativa de la Tarraconada, activitat de geolocalització organitzada per l’àrea TAC de Tecnologies per a l’Aprenentatge i la Comunicació dels Serveis Territorials de Tarragona i el projecte World Mobile City Project de Lacenet (+informació). 

Una de les tasques principals per a dur a terme l'activitat consistia en interactuar amb les targetes d'informació del lloc d'interès mitjançant una apliació de Realitat Augmentada interactiva desenvolupada per la UPC (via programari Unity)

 

 

 ItWorldEdu7 (2015)

https://agora.xtec.cat/iesnarcisoller/batxillerat/itworldedu/

https://agora.xtec.cat/iesnarcisoller/batxillerat/itworldedu/