Ahir dissabte , 3 de juny, docents de Catalunya i País Valencià ens vàrem trobar a Cinctorres (els Ports, Castelló) per posar en comú i valorar com havien anat les gimcanes de geolocalització del World Mobile City Project 2017 #WMCP17

Es va parlar de les gimcanes d'Alcoi (Juanfra Álvarez), Barcelona (Ramon Barlam), Castelló (Manel Canseco), Manresa (Toni Tubio), Tarragona (Lluïsa Forjan, Maria José Lasala, Anna Casamitjana, Jaume Bartolí) i València (videoconferència Vicent Ferrer). Es varen acordar coses importants de caire organitzatiu i van sorgir moltes idees noves. El World Mobile City Project cada cop es fa més gran! Ja hi ha data pel 2018. Anoteu-vos el 22 de febrer a les agendes! 

Aquesta va ser la participació de les diferents seus d'aquest any:

Després d'una pausa, en Jaume Bartolí, coordinador TAC de l'Institut Narcís Oller, en representació de la Comissió TAC de l'institut i del grup de formació del Taller TAC II (2016-17) de Geolocalització i Descoberta de Valls, ens presentava com s'havia dut a terme la preparació del professorat per tal de dur a terme la proposta que Valls pugui ser una futura seu del World Mobile City Project #Vilaniuada #WMCPValls.

Sota aquestes línies podreu veure un detall més exhaustiu del que es va parlar a la jornada i també les publicacions que entre tots vàrem anar fent a les xarxes socials.