Accés als materials del curs.

De nou, la Comissió TAC s’ha inscrit a participar en els tallers de creació de materials que s’organitzen des de l’Àrea de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) del Departament d’Ensenyament i que es realitza en els centres educatius durant un dia en el mes de juny.

En l’edició del juny de 2016, la nostra proposta va consistir en crear Manuals TAC. Aquest cop, i donat que es parla molt dels Escape Rooms i BreakOuts Educatius, hem decidit investigar una mica sobre el tema i veure què podem fer nosaltres. 

Objectiu: Crear materials amb eines digitals que es puguin incloure en una gimcana tipus Escape Room o Breakout Educatiu (treball cooperatiu i interdisciplinar) o en activitats multidisciplinars similars com les que duem a terme a l’Institut (Vilaniuada – world mobile city project).

Els materials es podran utilitzar de manera conjunta seguint un fil conductor o de manera aïllada en activitats puntuals que el professorat vulgui dur a terme al llarg del curs organitzats en àrees temàtiques/especialitats.

Data: Dijous, 28 de juny de 2018, de 9:00 – 17:30. Institut Narcís Oller.

Esteu a punt?

Accés als materials del curs

 

Notícia Relacionada:

Taller de Creació de Materials per a dur a terme un BreakOut Educatiu o una Escape Room