Aquest dilluns, dia 6 de febrer, ha tingut lloc a Tarragona la jornada mSchools, més enllà de l'aprenentatge mòbil. Els coordinadors TAC de l'Institut hi hem estat presents en representació del centre i de la Comissió TAC. Una tarda molt interessant i enriquidora. 

Aquesta jornada està dirigida a docents i futurs docents per compartir iniciatives i reptes de l’aprenentatge mòbil, promoure la superació de les barreres dins les aules i generar noves dinàmiques que permetin als alumnes participar en experiències educatives digitals i interactives. S'han presentat experiències reals i pràctiques de com els docents treballen a l’aula amb iniciatives mSchools com Toolbox, Mobile History Map, App Education i EduHack. 

 


L'obertura i cloenda ha anat a càrrec de la Sra. Silvia Rodes Guedes, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, i han presentat l'acte en Jordi Vivancos, Cap de l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament i Albert Forn, director  de mSchools. Les presentacions han tingut lloc per part de companyes com la Núria Sabaté, la Júlia Llurba, la Maria Lluïsa Forjan i la Cèlia Llurba, totes elles companyes d'equip de coordinació de la Tarraconada i la Sofia Gómez i la Josepa Miró, també companyes conegudes. 

Jornada mSchools, més enllà de l’aprenentatge mòbil

mschools

 

 El proper dia 6 de febrer se celebrarà la primera Jornada “mSchools: més enllà de l’aprenentatge mòbil”.

mSchools, impulsat per la Fundació Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, promou noves maneres d’ensenyar i aprendre amb el suport de dispositius mòbils i el desenvolupament de les competències digitals, d’acord amb les necessitats i oportunitats del món actual.

Aquesta jornada està dirigida a docents i futurs docents per compartir iniciatives i reptes de l’aprenentatge mòbil, promoure la superació de les barreres dins les aules i generar noves dinàmiques que permetin als alumnes participar en experiències educatives digitals i interactives.

Es presentaran experiències reals i pràctiques de com els docents treballen a l’aula amb mSchools Toolbox, Mobile History Map, App Education i EduHack.


Programa

Obertura i cloenda
Silvia Rodes Guedes, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament 

Presentació mSchools
Jordi Vivancos, Cap de l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament i
Albert Forn, director mSchools


Experiència Toolbox
Núria Sabaté – Escola Marià Fortuny i Lluïsa Forján – Escola l’Antina

Experiència Mobile History Map
Cèlia llurba – Institut La Mar de la Frau

Experiència EduHack
Júlia Llurba – Institut Altafulla

Experiència App Education
Sofia Gómez, Josepa Miró i Toni Soler – Institut Roseta Mauri

Registre

Registreu-vos aquí:  Inscripció

Lloc

Institut Pere Martell de Tarragona – Sala d’Actes
Localització – http://www.institutperemartell.cat/institut/com-arribar/

Data i hora

Dilluns 6 febrer 2017 de 17.30 a 19.30 h 

Hashtags de l’esdeveniment

#mSchools_MWC
#mobilstgn

Referències

appeducation

appeducation

eduhack

eduhack

mhm

mhm

toolbox

toolbox