Avui ha estat un dia especialment esperat: hem començat el 2n taller TAC del curs: creació d'un projecte de geolocalització i descoberta de Valls mitjançant l'ús d'eines multimèdia, un taller on 27 professors del centre participarem treballant col·laborativament i que ens engresca moltíssim, ja que gira entorn la nostra ciutat i està relacionat també amb l'ús de les TIC per a l'aprenentatge. 

El projecte té com a objectius:

  • Treballar en un projecte en grup de professors per assolir eines i capacitats amb l’objectiu de poder treballar també per projectes amb els alumnes.
  • Preparar o complementar una ruta literària, cultural o de natura ja existent a Valls o rodalies, o crear una ruta que englobi diferents temàtiques entorn la ciutat de Valls i/o rodalies, amb l’ús de diferents eines TIC.
  • Dissenyar un projecte que pugui ser dut a la pràctica amb alumnes del nostre centre i/o, a curt o llarg termini, d’altres centres de secundària o alumnes de primària que han de venir a estudiar a la ciutat de Valls.
  • Fer ús d’eines de geolocalització, realitat augmentada, codis QR, etc. Possibilitat de fer ús de la plataforma Virtual Touch 2 simulació en món virtual per a l’aprenentatge real, etc (en funció de la facilitat que tinguin els assistents per assolir l’aprenentatge de les eines).
  • Treballar sota uns criteris perquè Valls pugui ser una de les possibles seus del Projecte World Mobile City Project projecte que engloba activitats de geolocalització en diferents punts del territori de parla catalana, com la Barcelonada en la qual l’Institut Narcís Oller ja va participar amb alumnes
  • Posar en pràctica amb els alumnes els materials elaborats.