Es tracta d’una experiència de col·laboració transversal entre primària i secundària que va merèixer un dels guardons més prestigiosos del camp de les TAC en Educació L’Institut Narcís Oller va participar  conjuntament amb l’Escola de la Candela de Valls en la modalitat de “Projectes de transformació digital de centre” amb la proposta: #DelegatsDigitals: experiència intercentres, la qual posava de manifest la creació d’aquest rol de #DelegatsTAC / Delegats Digitals a l’aula i de quina manera es poden compartir experiències entre un centre de primària i secundària de la ciutat de Valls. La proposta va quedar en tercer lloc d’entre unes 25 propostes a tot Catalunya. Els implicats en el projecte són en David Castillon (coordinadorTAC Escola la Candela), Lídia Pons (membre de la Comissió TAC de l’Escola la Candela), Jaume Bartolí i Anna Casamitjana (coordinació TAC, Institut Narcís Oller) i els alumnes delegats TAC d’ambdós centres.

CATEGORIA CENTRES EDUCATIUS

 

1r premi

Escola Marià Fortuny

Reus DIGITRANS
2n premi

CFA Bon Pastor

Barcelona La competència digital: El nou repte de l’educació d’adults
3r premi

Escola La Candela/Institut Narcís Oller

Valls

#DelegatsDigitals: experiència intercentres

 

El projecte feia incidència a les següents àrees del marc de transformació digital:  Lideratge i governança, Ensenyament i aprenentatges, Avaluació, Continguts i currículums i Col·laboració i treball en xarxa.

mSchools Mobile Learning Awards és un concurs que reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.

La cerimònia de la setena edició dels Mobile Learning Awards es va celebrar el 28 de febrer de 2019, dins el marc del Mobile World Congress durant la Jornada mSchoolsCET: Changing Education Together a Barcelona. El premi fou lliurat per Josep Bargalló , conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Prèviament, els impulsors del projecte havien explicat breument l’experiència davant un auditori de 500 persones, que seguiren amb atenció l’experiència didáctica.

Es clou d’una manera brillant, doncs, un mes de febrer intens pel que fa a l’ús pedagògic de les tecnologies digitals a l’Institut Narcís Oller: després de l’exitosa Vilaniuada, que va aplegar més de 600 alumnes de 6è de primària i 3r d’ESO de tota la comarca, els màxims responsables de la comissió TAC de l’Institut aconsegueix un reconeixement de l’organització més important en materia d’Ensenyament a través de les tecnologies digitals.

Valls, març 2019